19.10.2012

Rainbow Kuplis mansikka 4,7%


Mace tuntee huolta blogin päivitystahdin jatkuvaisuudesta, ja niinpä hänen on ollut pakko pakottaa itsensä testaamaan muutamia juomia Lacen ollessa estyneenä. Esimerkkinä siitä, että testaajamme on valmis kohtaamaan äärirajojaan, Mace tarttuu Rainbown mansikkaskumppaan, eli ”kuplivaan mansikanmakuiseen hedelmäviinijuomaan” joka on Laitilan panimon tuotos. Halpojen viinijuomien menestys on näkynyt blogimmekin tilastoissa.

Ennen tölkin avaamista Mace hämmentyy: tölkissä lukee ”säilytys huoneenlämmössä” ja toisessa kohtaa ”tarjoillaan kylmänä”? Hä? No, Mace säilytti ja tarjoili kylmänä, ja totesi tämmöistä:

Juoma ei todellisuudessa alaotsikostaan huolimatta juurikaan kupli, ja siinä on nätinpunainen väri. Tuoksu on aika raskas puutarhamansikan aromi, jota Mace ei kovin paljon arvosta. Makukin on vähän luokkaa ”no jaa…”. Makea, kitalakeen jämähtävä, jollain aavistuksenomaisella kitkerällä häivähdyksellä varustettu.

Ei nyt suoranaisesti kamalaa, mutta ei saa riemustakaan pomppimaan. Tosin Mace ei ole, kuten sanottu, mansikkajuomien suuri ystävä, joten tämä voi arvosteluun vaikuttaa. Minkäs teet? Et mitään.

Tämä voimakkaasti limaa kitalakeen keräävä juoma menisi yhtälailla ”siideristä” tai ”lonkusta”. Veikkaan, että edullisuutensa vuoksi tämäkin skumppa löytää paikkansa monesta ostoskassista, vaikka Mace jättääkin tölkilliseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.