13.10.2012

Olvi Trooppiset hedelmät siideri 4,7%


Aina vaan piisaa näitä Olveja (ja me ei siis todellakaan valita niitä mitenkään erityisesti: joskus vaan tuntuu, että yli puolet hyllyjen valkoimista on Olvin juomia). Tämä juoma on siitä hauskaa, ettei edes tuoteselostessa kerrota, mitä nämä mystiset trooppiset hedelmät ovat. No, maistamalla se ehkä selviää. Voisi kuvitella.

Juoma on lähes väritön ja vaahdoton. Tuoksu on voimakkaan ”trooppinen”, ja kultivoitunut nenä poimii siitä jotain mangonsukuista sitruksella ryyditettynä. Maku taas on aika erityislaatuinen sekoitus, josta Mace aistii jopa jotain mausteisuutta eksoottisten hedelmien seasta. Hyvin vaikeasti kuvailtava makujen kimara, joka jättää jälkituntumaksi tahmaisuuden. Lace löysi aromista jonkun maun, joka sai hänet nyrpistelemään, Macen ollessa tällä kertaa myönteisempi osapuoli.

Parivaljakon kyvyt loppuivat tämän juoman kohdalla kesken, eivätkä he pysty makua sen tarkemmin kuvailemaan. Mutta kun ei tölkkikään pysty, niin ehkäpä kyse onkin jostain aivan uudesta keinotekoisenkaltaisesta aromiyhdisteestä, joka ei muistuta mitään, mitä aikaisemmin olet maistanut, ja kuitenkin antaa häivähdyksen kaikesta, mitä olet maistanut? Hmm. Joku voi tästä tykätäkin, ja onhan tämä ihan raikas juoma sinänsä. Eksotiikan ja makeuden ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.