27.9.2012

Nobelaner Kesäolut 4,5%


Vielä on kesää jäljellä, yrittää Mace epätoivoisesti hyräillä, mutta sanat hukkuvat syysmyrskyn vinkunaan ja hymy hyytyy huulille. Kesän heinä kuolee, kuiskaa Timo K. Mukan haamu hänen korvaansa. Mutta ei anneta periksi vielä. Jos ei ole kesää, niin onpahan ainakin kesäolutta, vieläpä tarjouksessa.Macen yksityistestiin pääsi Lidlin Nobelaner Kesäolut, joka on valmistattu Suomessa. Ei tarvitse olla meedio veikatakseen alkulähteeksi Olvin panimoa.

Juoma on hyvin vaaleaa ja niukkavaahtoista. Maku taas on äärimmäisen tavallinen suomalainen bulkkilager. Saattaapa hyvinkin olla kyseessä vaikkapa Olvin Halko toisessa purkissa. Jälkimakua ei juuri ole, vähäisen alkoholin lehahduksen aistii. Lähestulkoon tuoksuton, eikä makuakaan mitenkään runsaasti. Eipä maistu mallas, eikä kovin paljon humalakaan.

Ei tämä millään lailla epämiellyttävääkään silti ole. Kyseessä on pussikaljalager, jota kyllä juo, mutta ei se mitään kummempia elämyksiä tarjoa. Yksi tölkki ei vielä kesää tee. 12 tölkin salkku voi jo saada linnut laulamaan.

2 kommenttia:

  1. Nimetön29.6.13

    Tämä ei ole Olvin, vaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan valmistamaa. Käytännössä sama olut kuin vihreään tölkkiin pakattu Laitilan Kukko Lager.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta!
    Vihreä kukkokin on näemmä testattu, http://amazdaze.blogspot.fi/2010/04/vappukimara-2-kukko-lager.html ja aika samoin sanoin kokemusta kuvaamme. Prosenteissa pieni ero, joka ei makua muuta :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.