19.11.2011

Kurko Pipari Long Drink 4,7%Hihihi, pipari! Hihihi!!

Siinä se nyt sitten vihdoin on; ahkeran lukijamme ”suosittelema” testattava. Mace ottaa haasteen vastaan ja ostaa tölkin.

Juoma on normaalin greippilonkun väristä, eikä hajustakaan mitään outoa erota. Tuoteselosteen mukaan sisältää appelsiini- ja sitruunamehutiivistettä, eikä greippiä ensinkään.

Noh, eipä tästä nyt ainakaan erityisen jouluinen olo tule. ”Piparin” maku on hyvin lievänä taustalla, ilmeisesti se on loihdittu appelsiinilla ja ripauksella jotain mausteisuutta. Tuskin sitä erottaisi, jos ei tietäisi, mutta ei haittaa. Jouluaromi on vähäinen, ja periaatteessa juoma on melko ok makuista. Siis lonkun makuista lonkkua. Hyvä näin.

Juoma ei osoittautunut lainkaan niin radikaaliksi, kuin ennakkoon aavisteltiin. Eiköhän tämä ole 18-20v amispoikien houkutukseksi lanseerattu. Saa ainakin jollain konstilla sitä piparia.

1 kommentti:

  1. Lace-pöhkis19.11.11

    Macella on vaan pipari mielessä, eikä miesparalla tietysti muuta vaihtoehtoa olekaan kuin turvautua keinopipareihin Lacen ollessa satojen kilometrien päässä. Lacen seurassa ei lonkeropipareita totisesti tarvita.... ;)
    (Mace kielsi Lacea laittamasta taas jotain pikkutuhmaa kommenttia mutta Lace ei taaskaan totellut.)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.