16.6.2011

A. Le Coq G:N Mohhiito Long Drink 5,6%“Kato ny miten noi kirjoittaa G:N, kun eivät saa kirjoittaa GIN, kun Gin Long Drink on jo rekisteröity tavaramerkki, eikä tässä varmaan giniä ole muutenkaan. Kyllä on taas mainostoimistossa pistetty parasta”, Mace luennoi Lacelle kaivaessaan virontuliaisen jääkaapista. Epäkaupallisena henkilönä Macea yhtä aikaa ärsyttää, yhtä aikaa huvittaa valmistajien yritykset huijata toisiaan ja asiakkaita.

Mutta mitäs tämmöinen Mohhiito sitten oikein on? Mace oli nähnyt Olvin Mojito-lonkkuja kaupassa, mutta ei ollut koskaan moisia maistanut. Joku drinkki se vissiin on, hän tuumaili tölkkiä aukoessaan. Purkista lehahtaa hyvin makeaneksoottinen tuoksu, josta tarkat nenät poimivat mangoa. Juoma on tiskiveden väristä ja vähäisesti vaahtoavaa.

Maun onnistuneisuuden arvostelussa olisi tietysti hyvä, että tietäisi miltä Mojiton kuuluu maistua, tuumaili Kaksikko. Suuhun tuli erikoinen, sitruksinen ja eksoottisia hedelmiä sisältävä ja hieman greippiin tai jopa giniin päättyvä maku. Mangon maku jää hieman jälkimauksi. Maku on periaatteessa ihan raikas ja ok, melko lempeä, kun ottaa huomioon suht korkeat prosentit. Toimisi hyvin limsana, toteaa Mace, ja Lace nyökyttelee vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.