6.6.2011

Karjala Terva 4,6%



Mielenkiintoista, Mace ajatteli, kun marketin kylmäkaapissa odotti ihan uusi olutlaatu. Miksiköhän kukaan ei ole keksinyt tätä aikaisemmin? Ajatuksena tervan aromi saattaisi hyvinkin sopia olueeseen, ja näin pintin tölkki pääsi maisteltavaksi.

Tuoksusta tervan erottaa melko helposti, vaikka ei se mikään pistävän vahva ole. Väriltään juoma ei ole tummaa, kuten voisi kuvitella. Vaahto on pumpulimainen ja pysyvä. Ja maku: ”Aika jännä”. Ensikulaus sai Macen naaman aavistuksen venähtämään, sillä tervalta olut tosiaan maistuukin ja aromi on äkkiseltään melkoisen erikoinen. Etenkin jälkimaussa terva erottuu selvästi. Muuten makua ei ole erityisen purevasti ja muutaman kulauksen jälkeen aromiin tottuu niin, ettei meinaa huomatakaan. Karjala Tervassa on jotenkin ”ulkomaalainen” maku, kuin kevyttä vehnäolutmaista karvautta tai kumin aromia, vaikka juoma onkin ihan normaalia ohraolutta tervaesanssilla ryyditettynä.

Juomassa on siis vahvasti oma luonne, ja se saattaa jakaa mielipiteet. Mace tuumasi, että tuskin Karjala Tervaa tulee toista tölkkiä ostettua (ellei sitten ilman jäänyt Lace vaadi), mutta kyseessä on kuitenkin uusi innovaatio, joka toimii suht hyvin. Mitään tervanjuontia ei tämä testaus ollut.

1 kommentti:

  1. No tokihan Lace vaatii Macelta osansa kun on jäänyt ilman ;-p
    Ja ihan oikeasti kiinnostaa kyllä maistaa tuota oluttakin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.