28.5.2010

Vappukimara - Epilogi


Nähtävästikin parivaljakkomme on vihdoinkin toipunut vapusta, kun näppäimiltä irtoaa kimaran jälkinäytös. Tässä jälkinäytöksessä ei ole tarjolla kuvamateriaalia, jossa uupuneet vapunviettäjät makaavat kalpeina hiljaa otettuaan hilpeinä kaljaa. Pahoittelumme siis teille, jotka olette odottaneet blogiltamme vielä suurempaa mauttomuutta ja tyylittömyyttä, kuin mihin se tähän asti on yltänyt.

Neljän vuorokauden aikana testasimme siis 13 erilaista juomaa; siidereitä, oluita ja simaa. Näistä alkoholitonta oli vain sima, joten keskimäärin joimme siis kolme pulloa alkoholia päivässä. Kun jokainen pullo tai tölkki vielä puolitettiin, ei nautitun alkoholin määrä per henkilö ollut suuren suuri. Testijuomien lisäksi muuta alkoholia kului erittäin maltillisesti, joten kyseessä ei ollut mikään neljän päivän ryyppyputki. Päivien aikana leikattiin myös marjapensaat, haravoitiin pihaa, kudottiin sukkaa, saunottiin, nukuttiin, tehtiin ruokaa ja syötiinkin sitä jne. Tämä tiedoksi heille, joita huolettaa maksamme tila.

Siis kolme pulloa puokkiin per päivä. Pieni määrä, mutta omalla tavallaan lopulta aika lailla voimia vievä koettelemus. Sen verran raskas testiputki, että nyt vasta kykenemme muistelemaan vappukokemustamme kokonaisuutena.

Havaitsimme, että ainakin meidän kykymme ottaa vastaan uusia makuja ja tutkailla niitä innostuneina ja ennakkoluulottomina on rajallinen. Viimeiset pullot avattiin ja tyhjennettiin enempi tahdonvoimalla, kuin uuteen tutustumisen ilolla. Vaan mitäpä me emme lukijoidemme iloksi tekisi! Macen testikunto pysyi ehkä hieman terävämpänä kuin Lacen. Mace, tuo vanha loppasuu, osoitti jälleen kokemuksen vahvuuden.

Jatkossa pyrimme siis olemaan maltillisempia. Tietyistä perusperiaatteista emme tietenkään luovu, joten edelleenkin jatkamme lihaa säästämättä ja hyvää makua kaihtaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.