5.4.2010

Thatchers Old Rascal


Lace oli vuosia sitä mieltä, että siideri on naisten juoma, kunnes hän maistoi kuivia englantilaisia omenasiidereitä. Siitä alkoikin pitkä siiderijakso. Macekin on huomannut Lacen mieltymykset ja ostaakin usein jääkaappiin siideriä Lacea varten. Eikä Mace itsekään siiderilasiin sylje.

Old Rascal on etiketin mukaan medium dry ja siltä se maistuikin. Hyvä perussiideri, joka maistuu kuin omenakellarin valkeakuulas. Siideriä joi oikein mielellään, Lacelle olisi maistunut vielä ainakin yksi pullo ihan yksin juoden. Prosentteja on 4,5, hintaa puolella litralla euroissa saman verran. Tässä onkin tämän siiderin kompastuskivi. Alkosta saa samalla hinnalla saman määrän 8,2-prosenttista Westonia, joka on Lacen suuri suosikki, onhan sen hintahumala-suhde kerrassaan kohdallaan. Jatkossa siis, kun mieli tekee kuivaa omenasiideriä, Prisman sijasta kannattaa suunnata viereiseen Alkoon.


2 kommenttia:

  1. Paistaakohan tuollaisessa 8,2-prosenttisessa siiderissä pahasti alkoholin maku läpi?? kuulostaa aika hurjalta :D täytyy varmaan tänään piipahtaa alkossa, kun olisi tuo kaneli-inkivääri-olut ja ehkä old rascalkin kokeilumietinnässä, iänikuisten perusfizzien ja pirkka lagerien (!!) sijaan :D mutta tuota vahvaa siideriä en ehkä vielä uskaltaudu maistamaan.

    VastaaPoista
  2. Yllättävää kyllä, tuollaisessa vahvassa siiderissä ei alkoholin maku tunnu ollenkaan pahasti. Melkein voisi sanoa, että valitettavasti ei tunnu, koska sitä tulee helposti juotua hyvinkin sujuvasti ja hupsanssaa. Mutta jossain vaiheessa luvassa Westoneistakin testiä, nyt ovat Lace ja Mace vähän etäällä toisistaan, joten blogikin on hissuksiin. Mutta ihanaa, että meillä on yksi uskollinen lukija!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.