4.4.2010

NP Cinnamon Gingers Beer



Kun tuoteselosteessa lukee aspartaamia, c-vitamiinia, sokeria ja omenahappoa, ja alkoholia vain 4,1 %, voiko tosimies edes tarttua tällaiseen pulloon? Onko tämä täysin Viisikon kesäretkelle tarkoitettu? Sitä paitsi, kumpaa olut on, inkivääri- vai kaneliolutta? Siinäpä ennakkoluuloiselle Macelle pulmaa kerrakseen! Lace muisti maistaneensa kyseistä olutta joskus, ja yritti epätoivoisesti piipittää, että kyllä se varmasti on hyvää.

Vaan miten käykään epäilevän tuomaan näin pääsiäisaikaan? Läpi ennakkoluulojen murtautui Macen suuhun miellyttävä kokemus. Lace totesi muistikuvansa oikeaksi: olut oli oikein juotavaa. Kynttilänvalossa maisteleva kaksikkomme totesi yhteen ääneen oluen sopivan janojuomaksi kuumana kesäpäivänä. Maku ei ollut inkiväärinen eikä kanelinen, mutta se oli ihan hyvä. Macen mielestä pidemmän päälle juoma alkaisi tökkiä, itse asiassa tökkimistä tapahtui jo toisen lasillisen kohdalla. Kokonaisuutena kuitenkin olemme tyytyväisiä, ehkä kesäiselle piknikille pari pulloa voisi ottaa mukaan.

Mace piti tästä enemmän kuin edellisestä.

2 kommenttia:

  1. Löysin tänne Nelliinan blogin kommenttiboksin kautta :D tämä onkin aihepiirissään eka, mihin törmään ja vaikutti hauskalta =) innolla siis ootellaan teidän seuraavia testauksia.

    Ja tämä nimenomainen kaneli-inkivääriolut vaikuttaa sen verran kiintoisalta, että pitänee maistaa!

    VastaaPoista
  2. ADaze8.4.10

    Tervetuloa! Voi, me ollaan nyt ihan tohkeissamme ekasta saamastamme kommentista! Tässähän tulee ihan paineita ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.