10.3.2013

Mongozo Mango Exotic Beer 3,6%
Eräs kaikkein kamalimmista testatuista oli jo uran alkutaipaleella vaivoin särvitty Mongozon banaaniolut. Muistot ovat haalistuneet, joten uuteen testiin uskallettiin ottaa saman firman mango-olut, joka on reilun kaupan tuote ja hintaakin sillä on aika reilusti.

Lasissa juomassa on ihan asiallinen oluen väri ja vaahto. Nuuhkaisu tuottaa Macelta nyrpistyksen ja kommentin: ”Hyi helkkari, miltä haisee”. Etovan pistävänmakea haju, kuin pilaantuneita hedelmiä. ”Ei hyvää päivää”, hän toteaa puolestaan mausta epäuskoiseen sävyyn. Nämä Mongozot ovat oikeasti ihan legendaarisen pahoja juomia. Mace irvistelee, mutta Lace tahtoo jälleen sovitella: ”paljon parempaa kuin banaaniolut, ja onhan sekin jo jotain”, hän ehdottaa varovaisesti. Voi olla, mutta ei tämä kyllä hyvää ole silti.

Makea, mehumainen maku, josta mangon erottaa. Kyllähän tämän alas saa kokenut testaaja, mutta etenkin Macella teki silti tiukkaa. Ylipäätään hän ei käsitä, miksi olueen pitäisi sekoittaa makeaa mehua. Hullun hommaa. Tämmöisillä juomilla ei kehitysmaiden olot parane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.