25.6.2012

Olvi Leguana lonkero 4,7%


Lukijoiden ehdottama, ja slogan-kohusta (Legualize!) potkua saanut. Juu, ihan varmaan on markkinaosasto vaan sattumalta keksinyt tuollaisen sloganin huutomerkkiä myöden=) Lacelle, joka on viaton loppasuu, tapaus opetti lisää huumesanastoa.

Mutta testitiimimme jakoi peace & love –hengessä pikkutölkillisen ainetta keskenään. Juoma on appelsiini- ja guavalonkero, ja Mace oletti sen olevan keltaista. Mutta olikin sameanpunaista ja vaahdotonta. Tuoksu oli ”perinteisen eksoottinen”, josta nenä tunnisti appelsiinin. Makukin on pääasiassa appelsiininen ja juoma on ”ihan juotavaa” eikä järkyttävän makean makuista.

”Ihan jees, kyllä tämmöstä jois”. Man, ain’t bad shit ya know.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi26.7.13

    Hei mistä tätä saa ostettuu? Onks ihan normi ruokakaupoissa? Ja näin kun sulla näkyy olevan kokemusta näistä siidereistä niin mikä sun mielestä on parhain? :)

    VastaaPoista
  2. Tämä ostettiin mielestäni ihan tavan kaupasta, Mace varmistakoon kunhan linjoille pääsee. Lieneekö vielä myynnissä? Tuntuu että näitä kaikenmoisia juomia tulee kokeeksi markkinoille eikä ne kauaa siellä viivy.

    Mitä tulee siidereihin, niin minun mielestäni ehkä parasta on Henry Weston. Myös Alkosta saatavat ranskalaiset siiderit on hyviä, ne toimii erityisesti ruokajuomina. Myös Magners on hyvää ja Crowmoor. Eikä toi Happy Joekaan ole hassumpaa. Eikä kannatakaan odottaa Macen siideri-kommenttia ;) Minä oon meillä se Todellinen Siideriasiantuntija ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja edellisen kirjoitti siis Lace :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.