13.2.2011

Åttå Drinkero valkovenäläinen 4,7%
Lace säästyi tämän, lähinnä tv:stä tutun juoman testaamiselta, kun Mace päätti tarttua härkää sarvista yksinään. Macelle eivät mitkään drinkit ole käytännössä lainkaan tuttuja, eivät myöskään drinkkien markettiversiot kuten tämä. Etukäteisodotukset olivat siis varsin varautuneet.

Juoma on Hartwallin, mutta valmistettu Hollannissa. Pienestä, 25 cl:n purkista lehahtaa avatessa maitokaakaoon vivahtava makea tuoksu (siis tyyliin Iloinen Vesseli, eikä Van Houten). Ulkonäkökään ei kauaksi jää maitokaakaosta; juoma on paksua ja vaahdotonta. Maku puolestaan tuo mieleen vedellä ja maidolla jatketun Irish Coffeen. Suklaata tai kaakaota ei juoma sisällä, vaan maku tulee kermasta, lesitiinistä ja sokerikulööristä. Kaloreita on niin, että mainoksen hoikka trendihomo paisuisi jatkuvalla käytöllä nopeasti Jari Sillanpääksi.

Åttå on makeaa, totisesti, mutta maku on silti jollain lailla laiha. Mace ei tiedä, miltä valkovenäläinen maistuu, mutta ei sitä kyllä ihan tällaiseksi kuvitellut. Ei tämä törkeän karmean makuista ole, mutta sen verran äitelää kumminkin, että Mace kiitti mielessään pientä tölkkikokoa. Ihmetyttämään jäi, kuka tämmöisiä loppujen lopuksi ostaa. Paljon hintaa, vähän potkua.

2 kommenttia:

  1. Voi mun reipasta Miestäni, on todellinen uroteko säästää mut tällaisilta testikokemuksilta. Jos tölkkikoko on normaalia pienempi niin onko se edes söpö se tölkki?

    VastaaPoista
  2. No, onhan se söpö, jos tykkää pienestä =)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.