31.12.2012

Olvi Mojito Kevyt lonkero 4,7%


Mace huomasi kaupassa, että kevyt mojito-lonkero oli 30 senttiä normaaliversiota halvempaa, joten pihinä miehenä hän nappasi sen ostoskoriin, vaikka ei edes tykkää kevytjuomista. Mutta emmehän me itsemme vuoksi testaa, vaan Suomen ja koko maailman janoisten ja epätietoisten loppasuiden.

Terveytemme ja makusilmumme uhraten olemme valmiita tuomaan sen ainoan ja oikean tiedon eri juomien laadusta: arvion, johon suurimmatkin valmistajat suhtautuvat pelonsekaisella kunnioituksella. Murska-arvostelu merkitsee myynnin välitöntä romahdusta. Merkitseepä!

Mojito –lonkero hankittiin taannoisen chili-oluen mahdollisen polton lievittäjäksi, ja siis nautittiin heti sen jälkeen. Liekö tämä vaikuttanut asiaan, mutta kuva unohdettiin vallan ottaa, ja Mace joutui sen myöhemmin kaivamaan Olvin sivuilta.


Juoma on vaalean samean vihertävän kellertävä ja vaahtoamaton. Tuoksu kevyt ja eksoottinen. Kuten joskus aikaisemmin testatun virolaisen Mojito-lonkeron kohdalla, oli nytkin sellainen ongelma, ettei kumpikaan testaajista tiedä, miltä mojiton pitäisi oikeasti maistua. Näin emme voi juurikaan ottaa kantaa maun luonnollisuuteen.

Sen voimme kyllä sanoa, että em. Ale Coqin juomassa maku oli selvästi täyteläisempi kuin tässä Olvin kevytversiossa. Ei tämäkään sentään ihan pelkkää aspartaamihuttua ole, ja lauantai-illan huumaa viettävä Lace totesikin, että kyllä Olvia ”humaltuakseen juo”. Macekin kyllä lasinsa tyhjäksi sai, vaikka ei ihmeemmin innostunutkaan. Ei tämä nyt millään muotoa pahaa ole kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.