12.8.2012

Shaker Cider & Guarana Caffeine 4,5%Tämmöinen juoma oli ilmeisesti aivan pakko tehdä: energiajuomasiideri! Juomaan on guaranan lisäksi lisätty kofeiinia. Toisaalta enemmän kofeiinia saa kahvikupista, mutta siinä taas ei ole energiajuoman ”teknistä mystisyyttä”, eikä kielletyn hedelmän makua. Avoautoajelun väsyttämä Lace kaipasi piristystä (keskiluokalla on keskiluokan huolet), joten huurteinen Shaker kaivettiin jääkaapista.

Shakerin ulkonäkö tuo mieleen lager-oluen, vaikkakaan se ei vaahtoa. Tuoksu on energiajuomista tuttu, ja siinä on aika tympeän makea karkkimainen toffeen vivahde.
Juoma on makeaa ja myös maku tuo mieleen energiajuoman, kuten arvata sopii. Ehkäpä kuitenkin hivenen kevyempää ja raikkaampaa kuin joku Battery. Lähinnä siis siiderin ja energiajuoman sekoitusta. ”Ei tässä kauheasti tarvitse irvistellä kun juo”, toteaa Lace suhteellisen tyytyväisenä, ja kumoaa lasillisen nopeasti. Mace ei täysin jaa hänen tuntemuksiaan, mutta arvelee, että joku ”nykynuori” saattaa juomasta hyvinkin pitää. Melko kallistahan tämä litrahinnaltaan kuitenkin on, jos meinaa litratolkulla kipata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.